luni, 17 octombrie 2011

Nu vreau sa mai spun un nou incaput ci pur si simplu vreau sa schimb ceva... Ce abordare sa folosesc? Dati-mi ceva idei fetele care citesc blogul meu... Cevar fi cel mai bine sa fac? Sa vin in tara si sa imi caut pe cineva sau sa caut aici? Ma plictisesc groaznic fara o iubita... link catre ceea ce vreau sa tranmit prin muzica...

3 comentarii:

Emma spunea...

Nu te inteleg.. Pe ce criterii mergi cand spui: sa vin in tara sau sa aleg una de pe aici?? A? Adica?? In fine, pai daca te plictisesti fara o iubita, care-i scopul sa vi in tara sa-ti faci una sa o lasi aici si sa te intorci in Anglia unde o sa fi tot singur?! Dhaa... Nu crezi ca da cu rest? Cauta-ti una pe acolo cu care sa-ti petreci timpul si sa nu te plictisesti si gata.
PS: Mda.. faina melodia.. Si eu m-am regasit printre versurile ei mirobolante :D

Hienah spunea...

Eu ma refer sa vin in tara sa gasesc pe cineva care sa vina cu mine in Anglia... Ca altfel nu isi are rostul.

Emma spunea...

Da Bubule, ai gandit-o mult pe asta?? Daca tu in vi in tara, nu poti sta mai mult de 2 saptamani cat ai concediu, apai sa gasesti o fata pe care sa o convingi in 2 saptamani sa lase totul si sa vina cu tine in Anglia e cam greu.. Sau poate fi usor, dar in acest caz, iti dai seama ce fel de fata ar fi??
Imi sustin in continuare parerea: cauta o fata care sa te merite acolo unde esti acum. Nu vrei englezoaica, foarte bine, cauta o romanca ca-i plin si pe acolo :)