joi, 7 iulie 2011

Liniste!

Uite ca au trecut atatea luni de zile si a venit si momentul in care am ramas doar patru, bine trei ca fratele Mariei nu sta inca cu noi in casa de tot. Am avut doua zile libere in care a trebuit sa fac cate ceva pentru sora mea, cate ceva pentru masina din Romania si uite asa nu am avut timp nici cinci minute sa stau sa ma relaxez. Nu ma ssupar deloc ca am avut ce face insa astazi am facut ceva cu placere. Am reusit sa o mut pe sora mea intr-o singura zi fara sa am nici cea mai mica problema. M-am trezit de dimineata, am luat telefonul, am intrat pe internet si am sunat sa inchiriez o duba. Zis si facut! Am mers mai intai cu mama sa cumparam saci de gunoi iar mai apoi am mers sa iau masina. Cand am ajuns acolo hop top nu au masina mica decat masina mare. Lasa ca este buna si aia mai mare. Pentru mine problema era daca masina era mai mica nu mai mare... In fine mi-au dat un Ford Transit cu care mi-am facut f bine treaba. Am carat absolut tot ce am vrut si totul intr-o singura zi. Pana sa vina sora mea de la munca eu deja terminasem treaba. Le-am instalat pe fete cu televizor, pat, dulapuri si servante si masa de calcat si iala schimbata, cu alte cuvinte am facut tot ce trebuia sa fac. Nu imi fac probleme ca stiu ca voi fi odihnit maine cand voi merge la munca. Nu ma va mai trezi nimeni in toiul noptii, nu va mai urla nimeni cand vreau sa dorm dimineata si totul va fi linistit si relaxat. Cat de greu este sa traiesti cu atatia oameni in casa si cat de bine este sa fii totusi inconjurat de oameni. Imi este greu sa recunosc ca imi lipseste "Ea". Dar poate odata si odata cine stie, se va gandi din nou D-zeu si la mine desi stiu foarte bine ca este vina mea si trebuie sa platesc pentru tot ceea ce am facut. Dar nu as fi crezut vreodata ca pacatele mele sunt chiar atat de mari. Sa iti pierzi tot ce ai si tot ce iubesti pentru ceva... In fine D-zeu stie cum si de ce le pune pe toate asa. Ma bucur ca sunt singur in patul meu si nimeni nu este suparat ca "de ce dorm eu in patul ala mare si ei dorm pe canapea" si sunt linistit cu gandul ca maine dimineata voi dormi pana cand vreau eu. Insa stiu extraordinar de bine cat de grea este singuratatea si imi este dor sa o strang in brate si sa ii spun cat de mult o iubesc si cat de dor mi-a fost de "Ea". As da orice pentru a intoarce timpul sa incerc sa repar ceva insa nu stiu cu ce am gresit. Plecarea mea in Anglia probabil a fost o greseala insa ne-am asumat-o amandoi intr-o oarecare masura. Sunt singur si nu pot vedea nimic in nici o alta fata! Asta este cel mai greu in viata cand stii ca Ea este tot ceea ce vrei (sa nu o ai) si nimic nu este mai important pt tine decat Ea.

miercuri, 6 iulie 2011

Wine tasting

A beautiful day which brought me to a nice and welcoming mood. Today in our restaurant we had the Cheshire Life Luncheon where we've served very selected dishes and fine wines. After a perfect service and no complaints for one of the top clients in this industry, Maurice my boss has decided to compliment us with a bottle of wine. The one that I had was a a beautiful, extraordinary red wine. It was a Filius De Lamothe Rouge. A blend of 80% Merlot and 20% Cabernet Sauvignon medium bodied with lots of ripe black fruits and notes of spice and vanilla. Absolutely perfect for a night with my family. We have celebrated a new day together. I know I don't usually drink but this one was too good not to be tasted. I've enjoyed every bit of it, and I've remembered about my last time when I had red wine. What a great time...

marți, 5 iulie 2011

Bla bla bla...

Ce pot spune despre mine? Nimic nou, nimic interesant pentru voi cele trei persoane care imi cititi blogul... Sau poate 4 dar oricum nu este mare diferenta. In ultima vreme am dat examenul la engleza pe care sper ca il trec. Am fost foarte stresat pentru ca am este important pentru mine. Chiar daca nu am avut probleme niciodata la munca cu limba engleza imi este greu sa cred ca este ok. In fine in ultima vreme nu mai am incredere in mine mai deloc. Sunt foarte stresat dar totul va fi bine. Am fost la Scoala si m-am intalnit, culmea, cu o colega de munca care m-a intrebat daca sunt supervisor... De unde stia ea cand ea nu mai lucra acolo de ceva vreme? In fine eu sunt suparat acum la ora asta pentru ca nu am luat nici un cont de Facebook de la clientii nostrii fideli M&S. Toti au fost extrem de multumiti de mine ba chiar au cerut sa faca poze cu mine pentru ca le-am fost foarte drag(am facut poze dar numai cu doamnele si spun doamne pt ca mai toate erau peste 35-40). Oricum am demonstrat inca odata celor din companie ca sunt cel mai tare sa intorc un grup de 16 persoane dezamagite complet de Managerul general intr-un grup multumit pe deplin si asta nu este prima data. Se cunoaste fostul grup care a trimis o scrisoare catre Hotel prin care mi-au multumit mie si Managerului de restaurant. Imi este dor de mine, si de ceea ce eram odata, acum patru luni. In fine nu mai conteaza a trecut si se pare ca a ramas in urma din punctul ei de vedere. Off... Sa nu uitam cel mai important lucru... Se muta Sanda! Si sunt super fericit!!! Nu pentru ca raman singur in casa si nu o sa ma mai streseze cand vin acasa si nici pentru ca nu ma va mai trezi Brianna in fiecare dimineata. Nu nu... Doar pentru ca va trebui sa... In fine... Bulshit!!! I need to have a good time today! So GOOD NIGHT! What if I am pissed off? No one gives a shit!